Kulunvalvonta ja työajanseuranta

Kulunvalvontajärjestelmä helpottaa kiinteistön käytön hallintaa ja parantaa turvatasoa. Sähköinen järjestelmä tunnistaa kiinteistössä liikkuvat henkilöt ja tallentaa kaikki kulkutapahtumat.

Kulunvalvontajärjestelmän avulla voidaan estää asiattomien henkilöiden pääsy tiloihin ja erilaisia kulkuoikeusmäärityksiä käyttäen, voidaan myös oman henkilöstön ja muiden kulkuoikeuksia rajata. Kulkuoikeuksia voidaan määritellä niin ovikohtaisesti kuin alue ja kellonaikoihin perustuen.

ASD Systems Oy toimittaa ammattitaidolla yrityksenne tarpeiden mukaisen kulunvalvontajärjestelmän. Tuotemerkkejämme ovat mm., Esmikko, Hedsam, ATS, Bewator, Salto jne.

 

Sähköiset kulkukortit helpottavat myös toimitilojen avainhallintaa ja muuta käyttöä

Kulunvalvontajärjestelmä korvaa osittain mekaanisen lukituksen kun mekaaniset avaimet vaihdetaan sähköisiin kulkukortteihin (tägeihin). Näin kiinteistön turvallisuus ja avainhallinta helpottuu ja paranee merkittävästi.

Sähköisesti toimivan kulkukortin kulkuoikeuksia voidaan muuttaa helposti ja kadonnut kulkukortti voidaan mitätöidä nopeasti.

 

Kulunvalvontajärjestelmissä laajat integrointimahdollisuudet

Lisäksi kulunvalvontajärjestelmiin voidaan integroida hälytys-, paloilmoitin-, porttipuhelin- ja kameravalvontajärjestelmiä.

 

Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan, toteutetaan tai päivitetään yrityksenne kulunvalvonta-asiat tämän päivän tarpeita vastaaviksi.